Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu rybnego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 słoik
Składniki
-
150 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
100 g pora pokrojonego w 3 mm plastry
-
60 g fenkułu (opcjonalnie) pokrojonego na kawałki
-
300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
-
120 g soli gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
-
20 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
66 g
Kalorie
1486.3 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BULIONY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Makaron z owocami morza duszonymi w winie
40 min
Owoce morza w sosie pomidorowo-ziołowym
30 min
Krewetki i kalmary z selerem naciowym
30 min
Tajski bulion z krewetkami, pikantne jabłka
1 godz. 15 min
Orientalna zupa z owocami morza
40 min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 min
Gulasz z ryb i owoców morza
45 min
Korma z owoców morza
40 min
Zupa rybna z kolendrą
45 min
Zupa rybna z pieczarkami, pomidorkami i papryką (z osłoną noża miksującego)
40 min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 min
Zupa rybna z warzywami
45 min