Koncentrat bulionu rybnego
TM5 TM6

Koncentrat bulionu rybnego

4.0 (7 ocen)

Składniki

  • 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
  • 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
  • 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
  • 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (opcjonalnie)
  • 20 g wody
  • ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
  • 120 g soli gruboziarnistej

Wartości odżywcze
na 1 Cały przepis
Kalorie
1486.3 kJ / 355 kcal
Białko
66 g
Węglowodany
23 g
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy