Koncentrat bulionu rybnego

Koncentrat bulionu rybnego

4.0 7 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 słoik

Składniki

  • 150 g marchewki pokrojonej na kawałki
  • 100 g pora pokrojonego w 3 mm plastry
  • 60 g fenkułu (opcjonalnie) pokrojonego na kawałki
  • 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
  • 120 g soli gruboziarnistej
  • ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
  • 20 g wody

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 słoik

Kalorie 355 kcal / 1486.3 kJ
Białko 66 g
Tłuszcz 3 g
Węglowodany 23 g
Błonnik 10 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...