Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (opcjonalnie)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pâté z wędzonego pstrąga
1 Std. 20 Min
Spaghetti z kaparami i anchois
35min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 min
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
45 min
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25min
Gulasz z fasoli czarne oczko i kalmarów
5óra 15p
Sałatka z owocami morza i sosem porowym
1 Std. 20 Min
Pasztet z gęsi z farszem grzybowym
9 godz. 45 min
Sauté z cielęciny
1h 25min
Gulasz wołowy w ciemnym piwie
1h 40min
Małże w mleku kokosowym i curry
1h 10min
Koncentrat bulionu wołowego
1 Std. 20 Min