Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pannacotta au chocolat blanc
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
- 100 g de lait
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de copeaux de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.5 kJ / 639 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bouchées aux trois chocolats
2 godz. 30 min
Pannacotta au coulis de mangue
4 Std. 15 Min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20 min
Verrines choco-caramel-speculoos
3j 40 menit
Délice au Carambar
2 godz. 30 min
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min
Verrines coco, chocolat et speculoos
1 godz. 30 min
Crémeux de Carambar
2 godz. 30 min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4 Std. 45 Min
Mousse vanille-pomme
7hod.
Entremets façon tiramisu
5 Std.