Urządzenia i Akcesoria
Bouchées caramel-chocolat
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 45 min
36 pièces
Składniki
Le biscuit
-
30 g de sucre roux
-
175 g de farine de blé
-
125 g de beurre doux
Le caramel
-
380 g de lait concentré sucré
-
50 g de beurre doux
-
50 g de sucre roux
Le glaçage chocolat
-
200 g de chocolat noir détaillé en morceaux
-
40 g de crème liquide 30-40% m.g.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 pièce
Białko
2 g
Kalorie
539 kJ /
129 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
15 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Mignardises
10 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Délice pomme-speculoos
12h
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Tarte au chocolat craquant et caramel au beurre salé
3h 35min
Tarte chocolat caramel
2h 15min
Trianon
3h
Carrés gourmands au beurre de cacahuète
2h 50min
Financiers
30min
Tarte cookie au chocolat
5h 10min
Brownie
45min
Brownie cacahuètes-caramel façon Snickers®
1h 45min
Brookie
1h
Chouquettes
1h