Bouchées caramel-chocolat
TM31 TM5 TM6

Bouchées caramel-chocolat

4.3 (219 ocen)

Składniki

Le biscuit

  • 30 g de sucre roux
  • 175 g de farine de blé
  • 125 g de beurre doux

Le caramel

  • 380 g de lait concentré sucré
  • 50 g de beurre doux
  • 50 g de sucre roux

Le glaçage chocolat

  • 200 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
  • 40 g de crème liquide 30-40% m.g.

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
539 kJ / 129 kcal
Białko
2 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
7 g
Błonnik
0 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy