Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pâte à biscuit
- 250 g de farine de blé
- 125 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 œuf
- 80 g de sucre de canne
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
Le montage des biscuits
- 150 g de pâte à tartiner au chocolat et aux noisettes
- Wartości odżywcze
- na 1 morceau
- Kalorie
- 850.6 kJ / 203.3 kcal
- Białko
- 2.6 g
- Węglowodany
- 24.1 g
- Tłuszcz
- 10.4 g
- Błonnik
- 1.1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Palmiers maison
1 Std. 30 Min
Biscuits en bâtonnet au chocolat noir
1h 45min
Sablés au chocolat
50 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Biscuits fourrés type Oréo®
1h 15min
Comme un biscuit BN®
1 Std. 30 Min
Muffins au chocolat
35 Min
Sablés choco-coco
45 Min
Sablés façon sucettes
1 Std. 30 Min
Biscuits spirales chocolat-vanille
1 Std. 30 Min
Roulé au chocolat
1 Std. 30 Min
Madeleines aux pépites de chocolat
1 Std.