Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Verrine mocaccino et caramel
45min
Verrine chocolat au lait-cerise
2h 10min
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2 Std.
Cheesecake chocolat, noix de coco et fromage frais
4 Std. 30 Min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Mousses de framboises
1h 15min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12u.
Verrine fraise-chocolat blanc
1h 45min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Mousse au chocolat croustillante
2 Std.
Tiramisu poire-speculoos
12 Std. 30 Min