Mousse au chocolat blanc et framboises

Mousse au chocolat blanc et framboises

2.4 194 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 35 min
6 portions

Składniki

  • 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
  • 200 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 200 g de framboises fraîches

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 4.2 g
Kalorie 1753 kJ / 419 kcal
Tłuszcz 34.1 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 23.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...