Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de beaufort
- 300 g de potimarron
- 500 g d'eau
- 75 g de beurre demi-sel en cubes, et un peu pour le moule
- 250 g de farine
- 15 g de levure chimique
- 4 œufs
- 75 g d'huile de tournesol
- 200 g de lait
- 1 c. à soupe de sel
- 2 c. à soupe de graines de pavot
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1683 kJ / 403 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 27 g
- Tłuszcz
- 27 g
Alternatywne przepisy
Crumble de céleri-rave à l'indienne
1sa
Gaufres vertes moelleuses au fromage frais
35 Min
Flan de patate douce
40 dk
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 Std. 30 Min
Tarte de Savoie au chou
1 Std. 30 Min
Crumble de potiron et jambon
1sa 10 dk
Tarte au navet et au cantal
1 Std. 30 Min
Quiche épaisse carotte-panais-noisettes
1 Std. 30 Min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1sa 10 dk
Terrine de potimarron aux noisettes
4h 30min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Cake aux fanes de carottes et mozzarella
1sa