
Urządzenia i Akcesoria
Risoto de couve e favas
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
6 doses
Składniki
-
queijo parmesão45 g
-
salsa10 g
-
manteiga50 g
-
chalota100 g
-
couve roxa cortada em pedaços300 g
-
dentes de alho3
-
favas descongeladas s/ pele300 g
-
vinho branco seco50 g
-
arroz p/ risoto320 g
-
caldo de legumes caseiro1 c. chá de
-
sal½ c. chá de
-
água750 g
-
crème fraîche50 g
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
385 kcal /
1611 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
52 g
Błonnik
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista abril 2018
30 Przepisów
Portugalia
Portugalia