Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g de sucre en poudre
- 1 pincée de poivre sauvage (8 baies env.)
- 220 g d'eau
- 100 g de litchis frais (voir "Conseil(s)")
- 150 g de framboises fraîches, ou surgelées
- 2 c. à soupe de yaourt à la grecque
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 826.5 kJ / 195 kcal
- Białko
- 2 g
- Węglowodany
- 53 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Błonnik
- 5.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sabayon gratiné aux clémentines
25min
Plat : sole au beurre de grenade et purée de panais à l'anis
1h
Verrine exotique
5min
Soupe de fruits rouges
2hod. 10min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2hod. 10min
Gratin de mangue aux épices
1 Std. 30 Min
Verrine céréales et mousse kiwi
20min
Mousse de chèvre, compotée de fraises
25min
Tiramisu fraise rhubarbe en verrines
2h 30min
Minicheesecakes au chocolat blanc
4h 45min
Tiramisu framboises-fraises
3h
Soupe de fraise à la menthe
15 Min