Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 spicchio di aglio
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 600 g di salamelle, a tocchetti (2 cm circa)
- 50 g di vino bianco
- 250 g di uva nera
- 250 g di uva
- 1 cucchiaino di amido di mais
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2456 kJ / 587 kcal
- Białko
- 23.7 g
- Węglowodany
- 21.5 g
- Tłuszcz
- 45.1 g
Alternatywne przepisy
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Subrics
50min
Manzo piccante ai peperoni
20min
Brasato con salsa alle mele e brut
2h 30min
Rotolini di tacchino
1h
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Salsa di cipolle al balsamico
35min
Lonza alla senape
1h 5min
Risotto alla birra
35min
Costine in umido
1h 20min