Cipollata
TM5 TM31 TM6

Cipollata

3.6 (14 ocen)

Składniki

  • 2 uova
  • 2 foglie di basilico fresche
  • 50 - 60 g di pangrattato
  • 50 g di pancetta a fette
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 800 g di cipolle, a fettine
  • 1 pizzico di sale
  • 450 g di acqua
  • 300 g di pomodori pelati, a pezzi
  • 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
  • 4 fette di pane casereccio tostato

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
1661 kJ / 397 kcal
Białko
14.2 g
Węglowodany
52.1 g
Tłuszcz
14.7 g
Błonnik
3.9 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy