Cipollata

Cipollata

3.8 16 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • uova
    2
  • foglie di basilico fresche
    2
  • di pangrattato
    50 - 60 g
  • di pancetta a fette
    50 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di cipolle a fettine
    800 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di acqua
    450 g
  • di pomodori pelati a pezzi
    300 g
  • di dado per brodo vegetale
    1 cucchiaino
  • di pane casereccio tostato
    4 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 397 kcal / 1661 kJ
Białko 14.2 g
Tłuszcz 14.7 g
Węglowodany 52.1 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...