Brodetto ricco con crostoni

Brodetto ricco con crostoni

4.6 19 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porzioni

Składniki

  • di prezzemolo fresco le foglioline lavate
    1 mazzetto
  • spicchi di aglio senza anima
    2
  • di cipolla in quarti
    150 g
  • di gambi di sedano a pezzi
    30 g
  • di carote pelate e a pezzi (2 cm circa)
    80 g
  • grani di pepe nero
    5
  • di olio extravergine di oliva
    70 g
  • foglie di alloro fresche lavate
    2
  • di anelli di calamaro
    400 g
  • di passata di pomodoro
    250 g
  • di vino bianco secco
    100 g
  • di pesce misto per zuppa pulito e a filetti (vedere consigli)
    800 g
  • di sale + q.b.
    1 cucchiaino
  • di acqua
    100 g
  • di pane tostato
    8 fette

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 661 kcal / 2765 kJ
Białko 57 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 58 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...