
Urządzenia i Akcesoria
Martin sec al Barolo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Cottura delle pere
-
6 pere Martin Sec
-
250 g di vino rosso Barolo
-
150 g di zucchero
-
1 stecca di cannella
Mousse alla cannella
-
120 g di zucchero
-
4 tuorli
-
10 g di cannella in polvere
-
200 g di latte intero
-
2 fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
-
200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
415 kcal /
1736 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy