
Urządzenia i Akcesoria
Martin sec al Barolo
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni
Składniki
Cottura delle pere
-
pere Martin Sec6
-
di vino rosso Barolo250 g
-
di zucchero150 g
-
stecca di cannella1
Mousse alla cannella
-
di zucchero120 g
-
tuorli4
-
di cannella in polvere10 g
-
di latte intero200 g
-
fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati2
-
di panna (min. 30% di grassi) fredda200 g
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
415 kcal /
1736 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
16.9 g
Węglowodany
61.5 g
Błonnik
3.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Sapori d'Italia
10 Przepisów
Włochy
Włochy