Martin sec al Barolo

Martin sec al Barolo

4.0 1 ocena
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 4 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

Cottura delle pere
  • pere Martin Sec
    6
  • di vino rosso Barolo
    250 g
  • di zucchero
    150 g
  • stecca di cannella
    1
Mousse alla cannella
  • di zucchero
    120 g
  • tuorli
    4
  • di cannella in polvere
    10 g
  • di latte intero
    200 g
  • fogli di gelatina ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    2
  • di panna (min. 30% di grassi) fredda
    200 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 415 kcal / 1736 kJ
Białko 4.3 g
Tłuszcz 16.9 g
Węglowodany 61.5 g
Błonnik 3.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...