
Urządzenia i Akcesoria
Formaggio vegano
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 40 min
500 g
Składniki
-
di anacardi non tostati e non salati80 g
-
di mandorle pelate intere50 g
-
spicchio di aglio1
-
di lievito alimentare in scaglie10 g
-
di cipolla a metà50 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di curcuma in polvere½ cucchiaino
-
di olio di semi di colza25 g
-
di acqua350 g
-
di agar agar5 g
-
di erbe aromatiche secche miste1 cucchiaino
Wartości odżywcze na 500 g
Kalorie
1123 kcal /
4701 kJ
Białko
36 g
Tłuszcz
95 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
9.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Essere vegan
53 Przepisy
Włochy
Włochy