Urządzenia i Akcesoria
Salsa al cren
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Maionese
10 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1 godz. 20 min
Marmellata di pomodori verdi
25 godz. 10 min
Sarde in saor
25 godz.
Zuppa di cipolle
1 godz.
Sciroppo di mirtilli
24 godz. 15 min
Vellutata di porri
40 min
Pere sciroppate
721 godz. 20 min
Composta di prugne
45 min
Salsa tartara
10 min
Confettura di frutta mista al vino rosso
1 godz. 10 min