Urządzenia i Akcesoria
Salsa al cren
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Salsa di cipolle rosse e mele
40 min
Sarde in saor
24 godz. 30 min
Granita ai pomodorini con yogurt, sedano e cetrioli
5 godz. 50 min
Purè di sedano rapa con crumble di pomodori secchi
50 min
Sorbetto con bitter alcolico e frutti di bosco
8 godz. 30 min
Salsa bolzanina
15 min
Crema di cetrioli con spiedini di gamberi
35 min
Ciliegie sotto spirito
1440 godz. 35 min
Zabaione allo spumante
15 min
Crema di porri in crosta
45 min
Salsa di pomodori, pancetta e paprika
45 min