Urządzenia i Akcesoria
Salsa al cren
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 120 godz. 10 min
12 porzioni
Składniki
-
130 g di rafano fresco pulito e a pezzi (2 cm)
-
100 g di olio extravergine di oliva + q.b.
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.1 g
Kalorie
318 kJ /
76 kcal
Tłuszcz
8.3 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
0.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 godz.
Zuppa di cipolle
1 godz.
Gnocchi de' susini
1 godz.
Concentrato di pomodoro
10 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Composta di mele e castagne
30 min
Zuppa di porcini
45 min
Bigoli in salsa
1 godz. 30 min
Zuppa di cipolle di Cannara
1 godz.
Vellutata di porcini
50 min
Vellutata di porri
40 min
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 min