Urządzenia i Akcesoria
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
dried shiitake mushrooms sliced in halves1 oz
-
hot water to soak mushrooms
-
garlic cloves3
-
olive oil1 oz
-
dried shrimp½ oz
-
Chinese cabbage leaves cut into pieces (1 in.)16 oz
-
carrots thinly sliced rounds2 oz
-
salt to taste1 tsp
-
ground white pepper2 pinches
-
rice flour1 tsp
-
water2 tbsp
-
sesame oil to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
744.6 mg
Białko
4.6 g
Kalorie
501 kJ /
119.7 kcal
Tłuszcz
7.5 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
10.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sambal Petai Prawns
20 min
Stir-Fried Vegetables
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Tomato-egg soup
20 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Curry Fish
35 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min