Urządzenia i Akcesoria
Prawns and Cuttlefish with Celery
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Teochew Seafood Porridge
45 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min