Urządzenia i Akcesoria
Prawns and Cuttlefish with Celery
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vietnamese Beef Pho
1 godz. 45 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Pork Belly In Shrimp Paste
55 min
Hu Pio Sup (Prawn Ball Fish Maw Soup)
1 godz. 10 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Pork Ball Soup With Cabbage
25 min
Prawn Paste Stuffed Soft Tofu
40 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 godz. 50 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Teochew Seafood Porridge
45 min