Prawns and Cuttlefish with Celery
TM5 TM6

Prawns and Cuttlefish with Celery

4.6 (9 ocen)

Składniki

  • 25 g garlic cloves
  • 20 g vegetable oil
    lub sunflower oil
  • 5 g fresh red chillies, sliced
  • 100 g large raw prawns, peeled, deveined (see tip)
  • 100 g cuttlefish, cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)
  • 20 g rice wine
  • 80 g celery, cut in pieces (5 cm)
  • ¼ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
636 kJ / 152 kcal
Białko
12 g
Węglowodany
4 g
Tłuszcz
10 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy