Urządzenia i Akcesoria
Prawns and Cuttlefish with Celery
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
2 portions
Składniki
-
garlic cloves25 g
-
sunflower oilvegetable oil20 g
-
fresh red chillies sliced5 g
-
large raw prawns, peeled deveined (see tip)100 g
-
cuttlefish cleaned, sliced (1-2 cm) (see tip)100 g
-
rice wine20 g
-
celery cut in pieces (5 cm)80 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
12 g
Kalorie
636 kJ /
152 kcal
Tłuszcz
10 g
Węglowodany
4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed Garlic Prawns
30 min
Salted Fish Pork Belly
30 min
Qing zheng yu (steamed fish with ABC soup)
1 godz. 15 min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1 godz. 15 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Braised Chicken with Mushroom
1 godz. 30 min
Stir Fried Prawns with Soy Sauce
35 min
Kai yang bai cai (braised cabbage with mushrooms)
40 min
Stir-fried Clams
35 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Lemon Chicken
25 min
Cantonese Steamed Fish
40 min