Urządzenia i Akcesoria
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Mapo tofu
15 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
White Radish Pork Rib Soup
3 godz.
Rice Wine Chicken
30 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 godz. 10 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2 godz. 5 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min