Urządzenia i Akcesoria
Japanese Savory Egg Custard (Chawanmushi)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
Dashi Stock
-
water17 oz
-
kombu1 piece
-
katsuobushi (dried skipjack or bonito flakes)½ oz
Japanese Egg Custard
-
soy sauce1 ½ tsp
-
sake1 ½ tsp
-
mirin1 ½ tsp
-
large eggs3
-
water35 oz
-
nori seaweed julienned, to garnish
-
fresh chives to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
327 mg
Białko
5 g
Kalorie
243 kJ /
58 kcal
Tłuszcz
4 g
Błonnik
0 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Sesame Crème
10 min
Taiwanese Traditional Meat Floss
1 godz. 40 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Hakka Yam Abacus
20 min
Shallot Oil
25 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 godz.
Mapo tofu
15 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Clams in White Wine with Cilantro
25 min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35 min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min