Urządzenia i Akcesoria
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned18 oz
-
light soy sauce2 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
large eggs3
-
water divided55 oz
-
salt divided2 tsp
-
fresh ginger to taste2 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
rice11 oz
-
1 tsp chicken stock powderchicken stock cube1
-
½ tsp lemongrass paste, (see Tip)pandan leaves (see Tip)2
-
yellow onions cut into pieces1 ½ oz
-
potatoes cubed2 oz
-
tomatoes cut in wedges2 oz
-
carrots cubed4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1461.5 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
3078.1 kJ /
735.7 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
72.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Homemade Fish Ball Soup
2 godz.
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Squid in squid ink sauce (calamares en su tinta)
1 godz. 5 min
Golden Sand Prawns (Salted Egg Prawns)
30 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Foochow Nourishing Chicken Soup
1 godz. 20 min
Chicken porridge with century egg
30 min
Steamed Whole Fish
45 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Nasi Lemak
45 min
Macaroni ABC Soup
55 min