Urządzenia i Akcesoria
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 25 min
4 portions
Składniki
-
chicken leg quarters, skin on, bone in (approx. 2 legs), deboned18 oz
-
light soy sauce2 tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
large eggs3
-
water divided55 oz
-
salt divided2 tsp
-
fresh ginger to taste2 oz
-
garlic cloves2
-
vegetable oil1 oz
-
rice11 oz
-
1 tsp chicken stock powderchicken stock cube1
-
½ tsp lemongrass paste, (see Tip)pandan leaves (see Tip)2
-
yellow onions cut into pieces1 ½ oz
-
potatoes cubed2 oz
-
tomatoes cut in wedges2 oz
-
carrots cubed4 oz
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1461.5 mg
Białko
33.8 g
Kalorie
3078.1 kJ /
735.7 kcal
Tłuszcz
33.4 g
Błonnik
1.8 g
Tłuszcz nasycony
8.5 g
Węglowodany
72.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken porridge with century egg
30 min
Char Kway Teow
15 min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15 min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20 min
Tom Yam Mee Hoon
30 min
Crispy Shallots and Shallot Oil
25 min
Crispy Garlic Slices and Garlic Oil
20 min
Crispy Ikan Bilis
40 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Nasi Kampung (Kampung Style Fried Rice)
20 min
Macaroni ABC Soup
55 min
Chicken Porridge
35 min