Urządzenia i Akcesoria
Steamed Seafood Tower
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
crabs (approximately 1-2 pcs), cleaned700 g
-
prawns deveined, with shell300 g
-
lala clams cleaned300 g
-
fresh ginger thinly sliced50 g
-
Chinese rice wine (Shaoxing Hua Tiao) (opcjonalnie)30 g
-
salt adjust to taste1 tsp
-
water1500 g
-
dried anchovies100 g
-
sugar adjust to taste1 tsp
-
white pepper powder½ tsp
-
spinach leaves only200 g
-
spring onion (opcjonalnie) sliced, to garnish1 sprig
-
wolfberries (goji) (opcjonalnie) soaked, to garnish15 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3220 mg
Białko
69 g
Kalorie
2053 kJ /
491 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
11 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Braised Mushroom With Broccoli And Beancurd Sheets
35 Min
Tau Suan (Split Mung Bean Dessert)
50 Min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25 Min
Singapore Chilli Crab
50 Min
Chicken Drumettes with Beer Sauce
55 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 Min
Baked Salmon Sushi Cups
30 Min
Kuih Cara Berlauk (Savoury Pancake Bites)
Keine Bewertungen
Black Glutinous Rice Dessert (Bubur Pulut Hitam)
3 Std. 30 Min
Sambal Brinjal
40 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min