Urządzenia i Akcesoria
Wafu dressing
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
450 g
Składniki
-
sake (Japanese rice wine)40 g
-
lemon juice freshly squeezed25 g
-
Japanese soy sauce80 g
-
mirin80 g
-
sugar20 g
-
toasted sesame seeds1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
360 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
0 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Our Favourites
28 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Chwee Kuih (steamed rice cake)
1 godz. 5 min
Long Bean Rice
1 godz. 10 min
Traditional Black Sugar Huat Kuih (Steamed Cupcakes)
1 godz. 40 min
Japanese Adzuki Bean Mochi Buns
3 godz.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50 min
Taiwanese sticky rice
1 godz. 40 min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40 min
Steamed Tapioca Kuih
50 min
Yam Rice
45 min
Rice Wine Chicken
30 min
Authentic Meat Floss
1 godz. 40 min