Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
pak choi or other green vegetables11 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
342.1 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
196 kJ /
46.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Nasi Kampung (Kampung-style fried rice)
20 min
Char Kway Teow
15 min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 godz. 25 min
Fried Beehoon
20 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 min
Turmeric Chicken
50 min
Mee Siam (Spicy Siamese Noodles)
30 min
Stir-fried vegetables
10 min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 min
Sambal Petai Prawns
20 min
Stir fried broccoli with carrot
15 min