Urządzenia i Akcesoria
Stir-Fried Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves (approx. 4 cloves)½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
pak choi or other green vegetables11 oz
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
342.1 mg
Białko
1.4 g
Kalorie
196 kJ /
46.8 kcal
Tłuszcz
3.7 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
0.6 g
Węglowodany
2.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15 Min
Four Course Meal (Chicken Rice)
1 Std. 25 Min
Fried Beehoon
20 Min
Mantou Buns with Soya Milk
1 Std. 35 Min
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Eggplant Sauté
30 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Stir fried broccoli with carrot
15 Min