Berenjenas rellenas de espinacas y atún

Berenjenas rellenas de espinacas y atún

4.1 350 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 raciones

Składniki

  • 2 berenjenas
  • 500 g de agua
  • 3 pellizco de sal
  • 2 dientes de ajo
  • 150 g de cebolla en cuartos
  • 50 g de aceite de oliva
  • 300 g de hojas de espinaca frescas
  • 1 pellizco de pimienta molida
  • 2 huevos
  • 1 cucharadita de maicena
  • 2 latas de atún en aceite escurrido (140 g)
  • 50 g de queso rallado

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 325 kcal / 1360 kJ
Białko 20.2 g
Tłuszcz 23.44 g
Węglowodany 8.39 g
Błonnik 4.56 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...