Puccia

Puccia

3.6 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
6 porzioni

Składniki

  • 300 g di carne di maiale a tocchetti (2-3 cm)
  • 300 g di foglie di verza a listarelle
  • 1300 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale + q.b.
  • acqua (opcjonalnie) q.b. per raggiungere 1200 g
  • 200 g di farina di mais
  • 30 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 30 g di burro a pezzi
  • 40 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 311 kcal / 1301 kJ
Białko 16.3 g
Tłuszcz 13.1 g
Węglowodany 32 g
Błonnik 2.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...