Cestino di brisèe con taccole e sgombri

Cestino di brisèe con taccole e sgombri

4.5 2 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
4 porzioni

Składniki

Pasta brisée
  • 150 g di farina tipo 00
  • 75 g di burro a pezzi
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di acqua fredda
Ripieno
  • 500 g di acqua
  • 300 g di taccole fresche
Terminare la preparazione
  • 150 g di mais dolce in scatola sciacquato e sgocciolato
  • 200 g di filetti di sgombro sott'olio sgocciolati
  • 1 ravanello rosso a fettine sottili
  • 6 pomodori ciliegino in quarti
  • 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
  • ¼ di cucchiaino di sale

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 496 kcal / 2075 kJ
Białko 16.1 g
Tłuszcz 31.5 g
Węglowodany 39.4 g
Błonnik 4.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...