Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3339 kJ / 798 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 80.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Bignè con crema chantilly e frutti rossi
2h 30min
Uova mimosa con sardine
35 min
Marinatura alla birra
15 min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50 min
Marinatura salvia, vino bianco e limone
15 min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15 min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15 min