![Marinatura al Marsala Marinatura al Marsala](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/258651.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 4 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 1 cucchiaino di pepe rosa in grani
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 30 g di Marsala
- Wartości odżywcze
- na 1 Ricetta completa
- Kalorie
- 3339 kJ / 798 kcal
- Białko
- 0.9 g
- Węglowodany
- 10.5 g
- Tłuszcz
- 80.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40 Min
Baccalà alla Veracruz
1u.
Lecca lecca di frutta e cioccolato
1u.
Marinatura allo yogurt piccante
15 Min
Marinatura agli agrumi e pepe rosa
20 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 Min
Sformatini di uova e funghi
40 Min
Insalata di gamberi e mango (per 2 persone) (senza glutine)
30 Min
Cruditè di verdure con salsa alla panna acida
20 Min
Frittatine agli spinaci ripiene
45 Min
Maiale in agrodolce
45 Min
Burro alla Maître d’Hotel
50 Min