![Peperoni ripieni di verdure all'aneto Peperoni ripieni di verdure all'aneto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/124841_0-650-4872-4872.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 125 g di semi di girasole, ammollati in acqua per 2-4 ore e scolati
- 210 g di carote, a pezzi
- 50 g di gambo di sedano, a pezzi
- 30 g di cipolla rossa
- 40 g di salsa Tahina
- 60 g di succo di limone
- 1 cucchiaino di aneto fresco
- 1 cucchiaino di salsa tamari
- 2 peperoni rossi, a metà, senza semi
- 2 peperoni gialli, a metà, senza semi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1404 kJ / 336 kcal
- Białko
- 10.9 g
- Węglowodany
- 24 g
- Tłuszcz
- 21.8 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Melanzane alla siciliana
1j 15 menit
Zucchine piccanti
55 min
Zucca Acorn gratinata
2 Std.
Tortino di melanzane con uvetta e pinoli
1h
Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi
1h 10 min.
Curry di zucca e pollo
1h
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Patate speziate
1j 15 menit
Funghi ripieni di feta e spinaci
35 min
Melanzane ripiene all'orientale
1h 20min
Melanzane ripiene di quinoa
1h 35min
Torta salata con verdure di stagione
1 Std. 25 Min