Risotto con carote e endivia belga

Risotto con carote e endivia belga

3.8 4 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di Parmigiano a pezzi (3 cm)
    100 g
  • di cipolla a metà
    100 g
  • spicchio di aglio
    1
  • di carote a pezzi (3 cm)
    200 g
  • di indivia belga
    250 g
  • di burro
    20 g
  • di riso per risotto (per esempio Arborio)
    300 g
  • di acqua
    900 g
  • cubetti di dado per brodo vegetale (per 0,5 l ciascuno cubetto)
    2
  • di formaggio fresco spalmabile con rafano
    125 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 549 kcal / 2299 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...