Purea di patate e porri con Brätkügeli

Purea di patate e porri con Brätkügeli

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porzioni

Składniki

Purea di patate e porri
  • di porro a pezzi
    300 g
  • di patate a pasta farinosa pelate, a pezzi (1 cm)
    700 g
  • di latte
    300 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di burro a pezzi
    50 g
  • di noce moscata in polvere
    ¼ di cucchiaino
Salsa con Brätkügeli
  • di dado di carne per brodo (per 0.5 l)
    ½ cubetto
  • di acqua
    150 g
  • di mezza panna per salse, con 25% di grassi
    200 g
  • di polpette di salsiccia svizzera
    400 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • pepe macinato + q.b.
    1 pizzico
  • di erba cipollina fresca tagliata finemente
    20 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 623 kcal / 2602 kJ
Białko 21 g
Tłuszcz 43 g
Węglowodany 36 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...