Risotto aux carottes et endives

Risotto aux carottes et endives

4.8 56 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 portions

Składniki

  • 100 g de parmesan en morceaux (3 cm)
  • 100 g d'oignons coupés en deux
  • 1 gousse d'ail
  • 200 g de carottes en morceaux (3 cm)
  • 250 g d'endives
  • 20 g de beurre
  • 300 g de riz risotto (par ex. Arborio)
  • 900 g d'eau
  • 2 cubes de bouillon de légumes (pour 0,5l)
  • 125 g de fromage frais double crème au raifort

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 549 kcal / 2299 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 22 g
Węglowodany 67 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...