Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g d'huile de colza
- 30 g de vinaigre de cidre
- 1 c. à soupe de moutarde
- 1 c. à café de sarriette
- 2 branches de persil frais, effeuillé
- 1 ¼ c. à café de sel, selon les goûts
- 1 pincée de poivre, moulu, selon les goûts
- 500 g d'eau
- 500 g de haricots verts, frais, équeutés
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de lardons, coupés en dés
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1251 kJ / 299 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 26 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de cornettes
30min
Haricots verts au thym
1h 10min
Riz Casimir
45 min
Salade de pommes de terre
1 Std. 5 Min
Salade de pommes de terre
8 Std. 45 Min
Sauce à salade à la française
20min
Farfalle asperges, lardons et safran
35min
Salade de carottes
15min
Salade de concombre à la mortadelle
10min
Haricots verts aux tomates et au persil
55min
Salade pommes-carottes
5 Min
Pommes de terre en robe des champs
30min