Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g Cashewkerne, geröstet, ungesalzen
- 200 g Rote Bete, gegart, abgetropft, in Stücken
- 1 TL Meerrettich aus dem Glas
- ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 501 kJ / 120 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 6 g
- Tłuszcz
- 9 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mandel-Tatar
10min
Möhren-Hummus
50min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15min
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15min
Kräuter-Cashew-Brotaufstrich
8 godz. 10 min
Möhren-rote-Linsen-Hummus
25min
Grüne Erbsen-Hummus
20 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25min
Rote Linsen-Fenchel-Aufstrich
1 godz.
Möhren-Kichererbsen-Aufstrich
15min
Rote-Bete-Hummus
50min