Urządzenia i Akcesoria
Rote-Bete-Cashew-Mus mit Meerrettich
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 Portionen
Składniki
-
Cashewkerne, geröstet, ungesalzen150 g
-
Rote Bete, gegart abgetropft, in Stücken200 g
-
Meerrettich aus dem Glas1 TL
-
Salz¾ TL
-
Pfeffer½ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
3 g
Kalorie
501 kJ /
120 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
1.2 g
Węglowodany
6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Pilz-Dip mit Sonnenblumenkernen
30 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Brokkoli-Kräuter-Aufstrich mit Eiweißgeröstel
45 min
Rote-Bete-Walnuss-Aufstrich
15 min
Kichererbsen-Frischkäse-Aufstrich
10 min
Grünkohl-Aprikosen-Aufstrich
10 min
Kürbis-Kichererbsen-Hummus
1 godz. 15 min
Möhren-Hummus
50 min
Erbsen-Minz-Aufstrich
15 min
Möhren-Kichererbsen-Aufstrich
15 min
Rote-Bete-Creme mit Meerrettich
25 min
Rote-Bete-Hummus
50 min