Urządzenia i Akcesoria
Weiße-Bohnen-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rosmarin abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
weiße Bohnen (à 425 g), abgetropft2 Dosen
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gemüsefond100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
12 g
Kalorie
1263 kJ /
299 kcal
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Avocado-Bohnen-Hummus
10 Min
Rote-Bete-Hummus
50 Min
Kichererbsencreme
9 Std. 45 Min
Rote-Linsen-Dip
40 Min
Hummus aus dicken Bohnen
1 Std. 15 Min
Hummus
10 Min
Auberginen-Dip
50 Min
Kichererbsenpaste - Humus
13 Std.
Gemüse-Hummus
10 Min
Grüner Hummus
10 Min
Bohnendip mit Chiliöl
45 Min
Grüne Erbsen-Hummus
20 Min