Weiße-Bohnen-Dip

Weiße-Bohnen-Dip

3.9 36 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen

Składniki

  • Rosmarin, frisch abgezupft
    2 Stängel
  • Knoblauchzehen
    2
  • Olivenöl
    50 g
  • Weiße Bohnen (à 425 g), abgetropft
    2 Dosen
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Gemüsefond
    100 g
  • geriebene Zitronenschale
    1 TL
  • Cayenne-Pfeffer
    1 Prise
  • Crème fraîche
    40 g

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 299 kcal / 1263 kJ
Białko 12 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 32 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...