
Urządzenia i Akcesoria
Weiße-Bohnen-Dip
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 Portionen
Składniki
-
Rosmarin, frisch abgezupft2 Stängel
-
Knoblauchzehen2
-
Olivenöl50 g
-
Weiße Bohnen (à 425 g), abgetropft2 Dosen
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
-
Gemüsefond100 g
-
geriebene Zitronenschale1 TL
-
Cayenne-Pfeffer1 Prise
-
Crème fraîche40 g
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
299 kcal /
1263 kJ
Białko
12 g
Tłuszcz
16 g
Węglowodany
32 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy