Fenchelpesto

Fenchelpesto

4.7 129 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 Portionen

Składniki

  • Fenchelsaat
    1 TL
  • Fenchelknolle mit Fenchelgrün
    200 g
  • Knoblauchzehe
    1
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Parmesan in Stücken
    100 g
  • Pinienkerne (siehe Tipp)
    30 g
  • Olivenöl
    130 g
  • Salz
    1 TL

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 453 kcal / 1898 kJ
Białko 11 g
Tłuszcz 44 g
Węglowodany 2 g
Błonnik 2.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...