Urządzenia i Akcesoria
Radieschengrün-Pesto
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 Schraubglas
Składniki
-
Radieschenblätter (Blätter von ca. 1 Bund), unbehandelt80 g
-
Petersilie ohne Stiele½ Bund
-
Haselnüsse80 g
-
Olivenöl70 g
-
Rapsöl80 g
-
Pecorino in Stücken50 g
-
Zitrone unbehandelt, Saft ausgepresst, Schale abgerieben½
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Białko
29 g
Kalorie
8880 kJ /
2121 kcal
Tłuszcz
217 g
Błonnik
8.7 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zucchini-Ketchup
1 godz.
Bärlauchöl
15 min
Zucchini-Curry-Chutney mit Aprikosen
1 godz. 30 min
Wildkräuterpesto mit Hanfsamen
45 min
Sellerie-Salz
35 min
Bärlauch-Hummus
15 min
Bärlauch-Tomaten-Pesto
5 min
Topinamburpüree
40 min
Bärlauchsalz
27 godz. 25 min
Bärlauchpaste
20 min
Quitten-Meerrettich
30 min
Möhrengrün-Pesto
10 min