Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa Thenthuk
1 Std.
Tabule de quinoa
10min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Curry de cordero, pepinos a la menta y cous cous en cocción lenta TM6
9 godz.
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13hod. 10min
Vegetales rostizados con farro, aderezo de queso feta y limón
55 λεπτ.
Sopa de cebada perla y hongos
50 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55 λεπτ.
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 min
Curry con verduras
1h 10 min
Quinoa bowl con hongos
45 min