Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g de aceite vegetal
- 200 g de hongos shiitake frescos, en cuartos
- 150 g de zanahoria, en bastones (0.5 cm x 8 cm)
- 95 g de poro, en rebanadas delgadas
- 900 g de caldo de verduras
- 40 g de pasta miso
- 80 g de agua
- 250 g de tofu firme, en cubos (1 cm)
- sal fina, al gusto
- pimienta negra molida, al gusto
- 6 cebollas cambray, cortadas en rebanadas (3 mm)
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 377 kJ / 90 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 4 g
- Błonnik
- 3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 Min
Pozole de setas
1 Std.
Ramen japonés
1 Std. 40 Min
Quinoa con ejotes
30 Min
Ramen de curry rojo con pollo
35min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Quinoa bowl con hongos
45min
Sopa miso
40min
Pesto sin lácteos
5 min
Misoshiru (sopa miso)
15 Min
Ensalada estilo Thai con aderezo de cacahuate (Vegana, sin gluten)
30 Min