Sopa miso con verduras

Sopa miso con verduras

4.6 53 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
6 porciones

Składniki

  • 10 g de aceite vegetal
  • 200 g de hongos shiitake frescos en cuartos
  • 150 g de zanahoria en bastones (0.5 cm x 8 cm)
  • 95 g de poro en rebanadas delgadas
  • 900 g de caldo de verduras
  • 40 g de pasta miso
  • 80 g de agua
  • 250 g de tofu firme en cubos (1 cm)
  • sal fina al gusto
  • pimienta negra molida al gusto
  • 6 cebollas cambray cortadas en rebanadas (3 mm)

Wartości odżywcze na 1 porción

Kalorie 90 kcal / 377 kJ
Białko 6 g
Tłuszcz 4 g
Węglowodany 7 g
Błonnik 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...