Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de pistaches pelados
- 50 g de nuez pecana
- 60 g de vinagre balsámico
- 50 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 ½ cditas de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- ¾ cdita de ajo en polvo
- 1 cda de cebolla en polvo
- 1300 g de agua
- 200 g de arroz precocido
- 170 g de arroz salvaje
- 300 g de jitomate cherry, en mitades
- 200 g de arúgula, en trozos
- 10 g de hojas de albahaca fresca, finamente picada.
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1299 kJ / 309 kcal
- Białko
- 8 g
- Węglowodany
- 43 g
- Tłuszcz
- 13 g
- Tłuszcz nasycony
- 2 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 611 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ensalada de quinoa
35 Min
Arroz jazmín al vapor con té limón
40 Min
Lentejas con res y plátano macho
45 Min
Ensalada mixta con aderezo de granada en Varoma
30 min
Ensalada de lenguado con papas, pimientos y aderezo, al vacío TM6
1 godz. 55 min
Espagueti de camote y pesto de hierbas finas
40 Min
Tacos de lechuga al Varoma
35 Min
Ensalada de quinoa
25min
Ensalada de Arroz Salvaje
50 min
Ensalada de camote con manzana, espinacas y quinoa
25min
Bowl de atún y aguacate
50 min
Cocción de arroz japonés (500 g)
35 Min