Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 cditas de sazonador de tomate
- 1 ½ cdita de sal fina, o al gusto
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 4 filetes de pescado blanco, sin piel
- 15 g de hojas de cilantro, frescas
- 600 g de jitomate guaje, en cuartos
- 300 g de cebolla cambray, sin tallos
- 50 g de aceite de oliva
- ½ cdita de comino en polvo (opcjonalnie)
- 100 g de leche de coco
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1404 kJ / 334 kcal
- Białko
- 34 g
- Węglowodany
- 13 g
- Tłuszcz
- 17 g
- Tłuszcz nasycony
- 4 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 1275 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pescado a la veracruzana
30 Min
Pescado con salsa de morrón
45 min
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35 Min
Pescado a la diabla
30 Min
Filete de res con arroz, almendras y arándanos TM6
1 Std. 40 Min
Salmón a la naranja con cuscús de brócoli
25 min.
Camarones en salsa de piña con arroz basmati TM6
1 Std. 20 Min
Pescado con adobo
1h
Pollo en mostaza y miel con puré de coliflor
50 min.
Atún con salsa Vierge
50 min.
Pescado al horno con camarones, verduras y arroz basmati TM6
1h
Salmón en salsa de naranja y mostaza
30 Min