Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de echalot, pelado, en mitades
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 espárragos verdes, en trozos (1 cm)
- 5 fresas, lavadas, desinfectadas y en mitades
- 170 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 80 g de pasta integral, fusilli o macarrones
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pasta con pollo y verduras al vapor
50min
Arroz blanco con verduras
40 min
Arroz Blanco
35p
Ensalada de arroz integral alto en proteína TM6
55min
Pasta de avena sin gluten
1h
Quinoa con ejotes
30 min.
Espagueti con salsa de tomate y atún
45 min
Arroz rojo con verduras de verano y queso feta
45 min
Ensalada de quinoa con tofu
55min
Huevos en cazuela
35p
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3óra 15p
Sopa de verduras, tacos de camarón y duraznos al vapor
35p