Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de echalot, pelado, en mitades
- 20 g de aceite de oliva extra virgen
- 6 espárragos verdes, en trozos (1 cm)
- 5 fresas, lavadas, desinfectadas y en mitades
- 170 g de agua
- 1 cda de concentrado de caldo de verduras en polvo
- 80 g de pasta integral, fusilli o macarrones
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 2243 kJ / 536 kcal
- Białko
- 14 g
- Węglowodany
- 74 g
- Tłuszcz
- 22 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 20 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salmón con hongos y puré de papa
45 Min
Boloñesa de lentejas
35 Min
Cocción de arroz de grano largo (250 g)
35 Min
Quinoa con ejotes
30 Min
Arroz con tomate y verduras
1 Std. 15 Min
Paquetes de salmón al estilo mediterráneo con hierbas frescas
40 Min
Cassoulet de pavo a la naranja TM6
3 Std. 20 Min
Mini pizzas de berenjena
55min
Ensalada de pollo al curry con arroz de coco TM6
50 Min
Ensalada de quinoa
35 Min
Fideos chinos con pavo en salsa de ciruela TM6
2h 5min
Ensalada de lentejas y berros
1 Std. 25 Min