Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de aceite vegetal
- 150 g de poro, en rebanadas (5 mm)
- 100 g de tocino, en tiras (5 mm)
- 350 g de pechuga de pavo, sin piel y en cubos (3 cm)
- 2 pizcas de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- 100 g de crema (min 30% de grasa)
- 5 ramitas de cebollín, en rebanadas (2 mm), para decorar
- Wartości odżywcze
- na 1 porción
- Kalorie
- 1842 kJ / 440.3 kcal
- Białko
- 23.5 g
- Węglowodany
- 6.5 g
- Tłuszcz
- 35.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.3 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 308 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Picadillo con rajas
25 min
Pechugas rellenas de espinaca en salsa de poblano
50 menit
Pollo al cilantro
35 Min
Pechugas gratinadas de pollo en salsa de chipotle
1j
Pechugas a la reina
35 Min
Calabacitas rellenas al vapor
40 min
Entomatado de cerdo
1j
Estofado cremoso de pollo en mostaza
40 min
Filete de res con almendras
30 min
Pollo con pimientos rojos, cebolla y arroz basmati
1j
Pollo al cilantro y cuscús
30 min
Tradición italiana de carne molida y coliflor
1j