![Chicken à la king Chicken à la king](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/076B5AC3-58F5-4B5C-9202-A88CBD581505/Derivates/FB555395-2960-4509-A03D-27111B07789B.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1000 g water
- 150 g brown onion, cut into quarters
- 2 - 3 tsp Chicken stock paste, to taste (see Tips)
- 500 - 600 g chicken tenderloins, cut into halves
- 100 g salted butter, cut into pieces
- 200 g button mushrooms, cut into quarters
- ½ red capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- ½ green capsicum, cut into thin slices (5 mm)
- 2 tbsp gluten free flour (see Tips)
- ½ tsp ground paprika
- 50 g sherry
- 200 g thickened cream
- 2 pinches ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2408.3 kJ / 573.4 kcal
- Białko
- 38.8 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 41.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 27.8 g
- Błonnik
- 4.3 g
- Sód
- 267.9 mg
Alternatywne przepisy
Beef "Burgundy"
40min
Creamy honey mustard chicken
1sa
Chicken cacciatore
50min
Beef stroganoff
35min
Chicken with creamy vegetable sauce
35min
Beef spezzatino
1h 45 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5 min
Bunny chow
45min
Irish stew
1h 30min
Tomato basil chicken stew
35min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min
Chicken fusilli with mushrooms
40min