Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka
TM5 TM6

Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

4.0 (17 ocen)

Składniki

  • 4 ząbki czosnku
  • 50 g filetów z anchois, w oleju, odsączonych z zalewy
  • 400 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 100 g kaparów, konserwowych, odsączonych z zalewy
  • 100 g tuńczyka, w sosie własnym, odsączonego z zalewy
  • 10 g koniaku (opcjonalnie)
    lub 10 g brandy (opcjonalnie)
  • 10 g oliwy z oliwek

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
759 kJ / 181 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
17 g
Błonnik
1.5 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy