Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

Pasta z czarnych oliwek i tuńczyka

4.0 22 oceny
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
10 porcji

Składniki

  • 4 ząbki czosnku
  • 50 g filetów z anchois, w oleju odsączonych z zalewy
  • 400 g czarnych oliwek, bez pestek
  • 100 g kaparów, konserwowych odsączonych z zalewy
  • 100 g tuńczyka, w sosie własnym odsączonego z zalewy
  • 10 g koniaku (opcjonalnie)
    10 g brandy
  • 10 g oliwy z oliwek

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 4 g
Kalorie 759 kJ / 181 kcal
Tłuszcz 17 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...