Urządzenia i Akcesoria
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
240 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej z zalewy
-
5 gałązek tymianku, świeżego tylko liście
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
10 g kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
-
2 szczypty soli
-
1 łyżeczka czarnuszki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
4.3 g
Kalorie
180 kJ /
43 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Pasta z kaszy jęczmiennej z suszonymi pomidorami
1 godz.
Hummus z buraka
1 godz.
Pasta z białej fasoli z jabłkiem
55 min
Pasta z marchewki z migdałami
15 min
Hummus z suszonymi pomidorami
10 min
Meksykańska pasta z fasoli
20 min
Pasta wegetariańska
10 min
Pasta z cukinii i ciecierzycy z dodatkiem curry
45 min
Pasta z czarnej fasoli i suszonych pomidorów
15 min
Pasta z cukinii i soczewicy
1 godz. 10 min
Pasztet warzywny z soczewicą
2 godz. 30 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min