
Urządzenia i Akcesoria
Pasta z czerwonej fasoli z czarnuszką
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
4 porcje
Składniki
-
240 g czerwonej fasoli Kidney, z puszki odsączonej z zalewy
-
5 gałązek tymianku, świeżego tylko liście
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
10 g kiełków fasoli mung, świeżych lub innych kiełków, np. rzeżuchy, brokułu, rzodkiewki
-
2 szczypty soli
-
1 łyżeczka czarnuszki
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
43 kcal /
180 kJ
Białko
4.3 g
Tłuszcz
0.2 g
Węglowodany
10 g
Błonnik
4.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

APETYT NA WEGE
66 Przepisów
Polska
Polska