Urządzenia i Akcesoria
Pesto z rukoli
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
320 g
Składniki
-
1 - 2 ząbki czosnku
-
50 g sera parmezan pokrojonego na kawałki
-
50 g orzechów laskowych, łuskanych, ze skórką50 g orzeszków piniowych
-
100 g rukoli
-
120 g oliwy z oliwek
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
-
¼ łyżeczki soli (opcjonalnie)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
10 g
Kalorie
2072.5 kJ /
495 kcal
Tłuszcz
51.2 g
Błonnik
1.6 g
Węglowodany
2.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska