
Urządzenia i Akcesoria
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
natki pietruszki, świeżej, tylko liście½ pęczka
-
czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki150 g
-
serka kremowego śmietankowego200 g
-
chrzanu, tartego ze słoika40 - 60 g
-
soli¼ - ½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
123 kcal /
515 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Pomidorowa pasta z serem feta
35 min
Pasta z rzeżuchy
5 min
Sos śmietankowy z rzodkiewką i szczypiorkiem
20 min
Tatar z fasoli
5 min
Krem z parmezanu
10 min
Kawior z pieczarek
30 min
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
10 min
Masło pietruszkowe
10 min
Pasta z prażonego słonecznika
10 min
Pasta z serka z rzodkiewką
5 min
Włoskie masło ziołowe
5 min
Pasta z wędliny
10 min