Urządzenia i Akcesoria
Dip buraczkowy z serkiem kremowym
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji
Składniki
-
½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
-
150 g czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki
-
200 g serka kremowego śmietankowego
-
40 - 60 g chrzanu, tartego ze słoika
-
¼ - ½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Białko
4 g
Kalorie
515 kJ /
123 kcal
Tłuszcz
11 g
Węglowodany
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Tartaletki ze spiralizowanymi jabłkami (TM5)
4u. 30min
Hummus z buraka
1u.
Chrzan na zielono (ze szpinakiem)
10min
Marchewkowo-serowy dip
15min
Pomidorowa pasta z serem feta
35min
Sos tatarski
5min
Dip jogurtowy z żurawiną i curry
20min
Hummus z marchewki
1u. 45min
Zielony sos wielkanocny
1u. 20min
Hummus z zielonego groszku
40min
Pasta z jarmużu
15min
Sałatka z czerwonych buraków i jabłek
1u. 55min