Dip buraczkowy z serkiem kremowym

Dip buraczkowy z serkiem kremowym

4.6 106 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
6 porcji

Składniki

  • ½ pęczka natki pietruszki, świeżej, tylko liście
  • 150 g czerwonych buraków, gotowanych pokrojonych na kawałki
  • 200 g serka kremowego śmietankowego
  • 40 - 60 g chrzanu, tartego ze słoika
  • ¼ - ½ łyżeczki soli
  • ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 4 g
Kalorie 515 kJ / 123 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...