
Urządzenia i Akcesoria
Mus rabarbarowy
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje
Składniki
-
wody60 g
-
mąki ziemniaczanej10 g
-
rabarbaru obranego, pokrojonego na 3 cm kawałki500 g
-
cukru pudru60 g
-
ekstraktu z wanilii, naturalnego10 g
-
liści mięty, świeżych8 - 10
-
jogurtu naturalnego200 g
-
miodu płynnego2 łyżki
-
orzechy, całe posiekane, do posypania
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
163.9 kcal /
685.7 kJ
Białko
2.9 g
Tłuszcz
1.9 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
1.2 g
Sód
29.9 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SEZON NA THERMOMIX®
70 Przepisów
Polska
Polska
Możesz także polubić...
Maślankowa panna cotta z duszonymi śliwkami
3h 40min
Kwiaty czarnego bzu smażone w cieście
30min
Dżem rabarbarowy z wodą z kwiatów pomarańczy
45min
Dyniowy shake z ziarnami amarantusa
25min
Frittata z bobem i młodymi ziemniakami
1h 10min
Granola śliwkowa bez cukru
2h
Zdrowy kisiel śliwkowy
10min
Konfitura ananasowa z wanilią
35min
Smoothie rabarbarowe
1h 30min
Deser jagodowy z kaszy jaglanej
40min
Rabarbar pod kruszonką
55min
Tarta z rabarbarem i bezą
2h 20min