Mus rabarbarowy

Mus rabarbarowy

4.5 88 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 55 min
4 porcje

Składniki

  • 60 g wody
  • 10 g mąki ziemniaczanej
  • 500 g rabarbaru obranego, pokrojonego na 3 cm kawałki
  • 60 g cukru pudru
  • 10 g ekstraktu z wanilii, naturalnego
  • 8 - 10 liści mięty, świeżych
  • 200 g jogurtu naturalnego
  • 2 łyżki miodu płynnego
  • orzechy, całe posiekane, do posypania
    granola, posiekane, do posypania

Wartości odżywcze na 1 porcję

Sód 29.9 mg
Białko 2.9 g
Kalorie 685.7 kJ / 163.9 kcal
Tłuszcz 1.9 g
Błonnik 2.3 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Węglowodany 34.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...