
Urządzenia i Akcesoria
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
bazylii, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji1 pęczek
-
sera feta pokrojonego na kawałki200 g
-
koncentratu pomidorowego100 g
-
masła miękkiego, pokrojonego na kawałki100 g
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ - ½ łyżeczki
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
163 kcal /
683 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska