
Urządzenia i Akcesoria
Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji
Składniki
-
1 pęczek bazylii, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
-
200 g sera feta pokrojonego na kawałki
-
100 g koncentratu pomidorowego
-
100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
-
¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
163 kcal /
683 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
15 g
Węglowodany
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SOSY I DIPY
14 Przepisów
Polska
Polska