Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta
TM5 TM6

Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta

4.2 (238 ocen)

Składniki

  • 1 pęczek bazylii, świeżej, tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 200 g sera feta, pokrojonego na kawałki
  • 100 g koncentratu pomidorowego
  • 100 g masła, miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Wartości odżywcze
na 1 porcję
Kalorie
683 kJ / 163 kcal
Białko
5 g
Węglowodany
2 g
Tłuszcz
15 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy