Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta

Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta

4.2 247 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji

Składniki

  • bazylii, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
    1 pęczek
  • sera feta pokrojonego na kawałki
    200 g
  • koncentratu pomidorowego
    100 g
  • masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
    100 g
  • pieprzu czarnego, mielonego
    ¼ - ½ łyżeczki

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 163 kcal / 683 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...