Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta

Pasta pomidorowa z bazylią i serem feta

4.2 251 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
8 porcji

Składniki

  • 1 pęczek bazylii, świeżej tylko liście, plus dodatkowa ilość do dekoracji
  • 200 g sera feta pokrojonego na kawałki
  • 100 g koncentratu pomidorowego
  • 100 g masła miękkiego, pokrojonego na kawałki
  • ¼ - ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porcję

Białko 5 g
Kalorie 683 kJ / 163 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...