Sos serowy roquefort

Sos serowy roquefort

4.6 28 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
4 porcje

Składniki

  • 40 g cebuli szalotki przekrojonej na pół
  • 50 g masła pokrojonego na kawałki
  • 160 g sera roquefort pokrojonego na kawałki
  • 180 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
  • 1 - 2 szczypty pieprzu czarnego, mielonego
  • 1 łyżeczka skrobi kukurydzianej

Wartości odżywcze na 1 porcję

Kalorie 333.5 kcal / 1395.5 kJ
Białko 10 g
Tłuszcz 31.3 g
Węglowodany 4.3 g
Błonnik 0.4 g
Tłuszcz nasycony 19.3 g
Sód 747.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...