Bohnen-Strudel

Bohnen-Strudel

3.9 51 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen

Składniki

Füllung
  • Schalotten
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    4 Stängel
  • rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt
    1
  • Knoblauchzehen
    3
  • Butter
    30 g
  • Kräuter der Provence
    ½ TL
  • stückige Tomaten (400 g)
    1 Dose
  • Roggenbrot in Stücken (2 cm)
    100 g
  • Kidneybohnen abgetropft
    400 g
  • Ei
    1
Strudel und Fertigstellung
  • Filoteig (250 g, 10 Blätter à 30 x 31 cm), z.B. von Tante Fanny
    1 Pck.
  • Kondensmilch zum Bestreichen
  • Kräuter der Provence zum Bestreuen

Wartości odżywcze na 1 Portion

Kalorie 476 kcal / 1992 kJ
Białko 19 g
Tłuszcz 13 g
Węglowodany 66 g
Błonnik 13.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...