
Urządzenia i Akcesoria
Bohnen-Strudel
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 Portionen
Składniki
Füllung
-
Schalotten50 g
-
Petersilie abgezupft4 Stängel
-
rote Chilischote, frisch halbiert, entkernt1
-
Knoblauchzehen3
-
Butter30 g
-
Kräuter der Provence½ TL
-
stückige Tomaten (400 g)1 Dose
-
Roggenbrot in Stücken (2 cm)100 g
-
Kidneybohnen abgetropft400 g
-
Ei1
Strudel und Fertigstellung
-
Filoteig (250 g, 10 Blätter à 30 x 31 cm), z.B. von Tante Fanny1 Pck.
-
Kondensmilch zum Bestreichen
-
Kräuter der Provence zum Bestreuen
Wartości odżywcze na 1 Portion
Kalorie
476 kcal /
1992 kJ
Białko
19 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
66 g
Błonnik
13.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

THERMOMIX® Magazin 4/2018
43 Przepisy
Niemcy
Niemcy