
Urządzenia i Akcesoria
Krapfen ripieni alla confettura di albicocche
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
20 pezzi
Składniki
-
800 - 1000 g di olio di semi di arachidi + q.b.
-
60 g di burro a pezzi
-
250 g di latte
-
40 g di lievito di birra fresco
-
50 g di zucchero
-
4 tuorli
-
500 g di farina tipo 00 + q.b.
-
1 pizzico di sale
-
250 g di confettura di albicocche
-
1 cucchiaino di Rum (opcjonalnie)
-
zucchero a velo a piacere
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
267 kcal /
1117 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
14 g
Węglowodany
30 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Dolcezze tirolesi
10 Przepisów
Włochy
Włochy