
Urządzenia i Akcesoria
Bignè lumachine
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
45 pezzi
Składniki
Pasta choux
-
di acqua150 g
-
di burro morbido a pezzi80 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero10 g
-
di farina tipo 00120 g
-
uova medie3
Crema
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi75 g
-
di cioccolato al caramello a pezzi75 g
-
di latte parzialmente scremato400 g
-
di farina tipo 0030 g
-
uovo1
-
tuorli2
-
di zucchero50 g
Terminare la preparazione
-
di zucchero150 g
-
di acqua1 cucchiaino
-
di pasta di marzapane verde200 g
Wartości odżywcze na 1 pezzo
Kalorie
86 kcal /
364 kJ
Białko
2 g
Tłuszcz
4.3 g
Węglowodany
10.1 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Allegria a merenda
10 Przepisów
Włochy
Włochy