Bignè lumachine

Bignè lumachine

Brak ocen
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
45 pezzi

Składniki

Pasta choux
  • di acqua
    150 g
  • di burro morbido a pezzi
    80 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero
    10 g
  • di farina tipo 00
    120 g
  • uova medie
    3
Crema
  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    75 g
  • di cioccolato al caramello a pezzi
    75 g
  • di latte parzialmente scremato
    400 g
  • di farina tipo 00
    30 g
  • uovo
    1
  • tuorli
    2
  • di zucchero
    50 g
Terminare la preparazione
  • di zucchero
    150 g
  • di acqua
    1 cucchiaino
  • di pasta di marzapane verde
    200 g
    200 g di caramelle, a piacere

Wartości odżywcze na 1 pezzo

Kalorie 86 kcal / 364 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 4.3 g
Węglowodany 10.1 g
Błonnik 0.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...